• background image
  background image
  background image
  background image
  background image
  background image
 • Oppdag Lofoten sin skjønnhet og naturen sine underverker med vårt oversiktskart!

  Sliter du med å finne de beste områdene i Lofoten? Du er ikke den eneste. Med uendelige muligheter og ingen enkel måte å finne dem alle på, vil du garantert gå glipp av noen av de beste opplevelsene i Lofoten hvis du ikke vet nøyaktig hvor du skal dra. På lofotenmaps.com tilbyr vi et oversiktskart med noen av de beste stedene og landskapene i Lofoten, slik at du enkelt kan utforske alt dette vakre området har å tilby. Oversiktskartene tar deg til noen av de beste stedene i Lofoten! Det er basert på vår erfaring med reising og kartlegging i disse områdene og viser også steder med mindre turister, men selvfølgelig alle de mest kjente stedene. De fleste drar til Lofoten med bil, men mange går glipp av de mest naturskjønne rutene og mindre strender fordi det på nettet er vanskelig å få oversikt og alle havner på de samme stedene.

  Lofoten
 • Om kartet

  Dette kartet gir en oversikt over det aktuelle området og lokaliserer de mest interessante stedene i forhold til hverandre. Problemet med mange kart på nettet er at når du zoomer inn går du deg vill i detaljer og mister oversikten - det er derfor vi har laget dette kartet - for å gi en oversikt. Det som også gjør dette kartet unikt, er at det fremhever vakre strender og naturskjønne kjøreruter, flotte landskap, men også praktiske fasiliteter som matbutikker, campingplasser, bensinstasjoner og offentlige toaletter. Mer detaljerte turkart er nødvendig for å utforske fjellstier i detalj. Overnatting og restauranter er best å finne på nettet fordi den typen data endres hele tiden.

  Map Lofoten
 • broken image
 • Vil du helst ha et papirkart eller et digitalt kart?

  Hva er fordelen med et papirkart? Er ikke alt digitalt i disse dager? En skjerm på en mobiltelefon har sine begrensninger i størrelse og det blir veldig vanskelig å få en reell oversikt over et område. Ingenting er som å samles rundt et papirkart med vennene dine og planlegge turer når alle kan se den samme informasjonen samtidig. Vel - ok vi skjønner det - vi er alle forskjellige og det er også fordeler med et digitalt kart - du får det med en gang og alle drar overalt med mobiltelefonen i lommen. Det er helt opp til deg. Med den digitale versjonen kan du også se nøyaktig hvor du er fordi den er koblet til GPS.Du kan få til digital versjon for mobiltelefonen din via Avenza Maps. Eller du kan kjøpe et digitalt kart i jpgformat for PC her på www.lofotenmaps.com

 • Hva er på kartet?

  Nedenfor ser du eksempler på hva som er med på kartet.

  broken image
 • Planlegger du å dra til Lofoten via Saltstraumen og Bodø? Sjekk ut våre spesialkart for fotturer i målestokk 1:15000-1:20000!

 • Idyllisk turkart

  Kan et kart være idyllisk? Selvfølgelig prøver vi å lage innbydende og vakre kart, men du skjønner sikkert hva vi mener. Et idyllisk kart prøver å vise veien til det mange av oss virkelig er ute etter: vakre steder og landskap og flotte opplevelser og friheten til å oppdage disse stedene på egenhånd og i vårt eget tempo og fortsatt ha penger til mat når du kommer hjem etter ferien. Er du en friluftsentusiast? Har du lett etter det perfekte kartet for å hjelpe deg med å finne vakre steder og landskap mens du utforsker? Med uendelige mengder kart der ute, kan det være vanskelig å finne et kart som gir nøyaktige veibeskrivelser og fører deg til vakre steder. Her på lofotenmaps.com og kartografen.no streber vi etter å lage idylliske kart som hjelper deg å oppdage vakre steder og landskap. Kartene våre er laget spesielt for turgåere og oppdateres jevnlig slik at du alltid har den mest nøyaktige informasjonen. Få tak i kartene våre i dag for en flott utendørs opplevelse!

 • koNTAKT OSS

   

 • Her kan du se mer info om Berg Kartografi og kartene vi lager.